Soğuk Algınlığı, Nezle ve Grip İçin Bitkisel Destek

Yüzyıllardır Afrikanın Zulu kabilesince kullanılan Pelargonıum sidoides bitkisininden elde edilen ve başta Almanya olmak üzere Avrupa'da da kullanılan bitkisel damla bir süredir eczanelerimizde satılıyor. İlaç, diğer soğuk algınlığı ilaçlarından farklı olarak bağışıklık sistemini güçlendirerek ve virüslere karşı hücreleri koruyucu etki göstererek hastalığı başlangıç evresinde durduruyor. Üst solunum yolu ve akciğerde enfeksiyona sebeb olan virüsleri öldürüyor.Damla formunda olması ve sıvılarla içilebilme özelliğiyle, ilaç kullanım kolaylığı sağlıyor. Nezle,grip,soğuk algınlığı,bronşit,sinüzit,anjin ve rinofarenjitte etkili.Bu bitkisel desteği çoğu kişi sanırım biliyor ama bilmeyenler için bende bir hatırlatayım dedim. Meraklısına bu desteğin işleyişiyle ilgili burada bir video gösterisi de var.
Nezle ,grip ve soğuk algınlığının diğer bir ilacının da tavuk suyu çorbası olduğunu unutmayın lütfen, şaka gibi gelsede gerçekten son yıllarda üzerinde çalışma yapılmış ve etkisi kabul edilmiştir.
Sağlıklı bir kış geçirmeniz dileğiyle.

3 yorum:

Cocukla Cocuk dedi ki...

benim kullandıgım bir damla bu hem cocuklara hem kendime ..ben faydasını cok gordum

Bitki Cadısı dedi ki...

Evet çok etkili gerçekten ben de kullanıyorum şimdilik oğlana vermedim,drlar küçüklerede öneriyorlarmış ama bize daha gerekmedi.bende belki duymayan vardır veya unutan diye hatırlatmak istedim.

nalan dedi ki...

şunun adını yazsana bana canım.