Hakkımda



1971, İstanbul doğumluyum.5 yaşında bir oğlum var . C.B.Ü. Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Bölümü mezunuyum Ayrıca A.Ö.F.Dış Ticaret okudum. Güzellik uzmanlığı ve masaj eğitimi aldım. El sanatlarına karşı çok ilgiliyim, ayrıca küçük hikayeler yazmayı severim. Bu blogda hem güncel şeyleri hem de mesleki bilgilerimi sizinle paylaşmak istiyorum.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Herbalistcimmmm ay canım ya hayırlı olsun blogun, incelemeye başlamadan yorum yazayım dedim ama güzellik tariflerin gözümden kaçmadı. Seni de bana ekleyim hemen. Çok öpüyorum.

Embir

Adsız dedi ki...

slm ben tıbbi ve aromatik bitkiler bölümü ögrencisiyim şuan kendime birşeyler katabilmek için sitelerde bana yardımcı olablecek bilgileri araştırırken sizin parfüm formülünüzü görünce sitenizi ziyaret edip sizdende birşeyler ögrenemek isterim bana bilgi edinmem için ne gibi tavsiyelerde bulunabilirsiniz acaba bide sitelerde yazılan bilgilerin yüzde kaçına güvenmeliyiz şimdiden teşekkürler.

Adsız dedi ki...

Blog'un Hayirli olsun Serapcigim. Benim ögrenciler bana da burda bir Blog acmislar. http://reikimasterteacher.blogcu.com/ Buraya da tesriflerinizi beklerim insaallah.

Bitki Cadısı dedi ki...

T.A.B.öğrencisi olan arkadaşım keşke isminizi yazsaydınız.Kendinizi geliştirmek için bolca araştırma yapmalısınız ve konu ile ilgili yabancı yayınları taramalısınız.Sitelerdeki bilgilerin güvenilirliği hakkında yorum yapmıyorum. Bana mail atarsanız size konu ile ilgili kaynaklar verebilirim.

Adsız dedi ki...

Serap ablacığım sahiden süper blog oluş sanırım bundan sonra sık sık sayfanı ziyeret edicek ve bişeyler öğreniceğimi eminim ellerine sağlık ...
NADE

Adsız dedi ki...

Merhaba ben tıbbi ve aromatik bitkiler mezunları derneği site kurucusu ve yöneticisiyim blogunuzu zman zaman ziyaret ediyor yazılarınızı okuyorm yüreğinize sağlık görüşmek dileğiyle
www.tabimder.com

NRL dedi ki...

Merhabalar, bloğunuza tesadüf eseri şu an rastladım. Gerçekten çok hoş ve ilgimi çeken bilgilerle dolu. Bayıldım bayıldım:)
Tebrik etmek istedim.

Oglak Kizlari dedi ki...

Profili yeni okudum.
Çok şaşırdım çünkü biz de 2013 de Dalyan a yerleşmeyi düşünüyoruz.
5 yaşında ki kızım orada okula başlasın istiyoruz.
Tüylerim diken diken oldu, hani derler ya insan bir şeyi çok isterse..

Selamlar
Neşeli anne Çiğdem