Bayram için e-kart yapalım

Bayrama az bir zaman kaldı,uzak akrabalara yada tatile çıkacaklar bu akşamdan yola çıktılar bile. Bayram için güneye ineceklere bir tavsiyem var yanınıza mutlaka biraz kalınca giyisiler alın, burada gündüzleri hava hala çok sıcak fakat geceleri bir hayli serin oluyor.
Eskiden bayramlarda ,uzak arkadaşlara ,akrabalara kartpostal yollardık,şimdi artık bir email atıveriyoruz tamam.Bu gün bizde oğlumla bayram kartı yollayalım dedik fakat hiç bir yerde öyle cici bici bayram kartlarından bulamadık,eh napalım o zaman kendimiz yapalım internetten gönderelim dedik onuda beceremedik derken tesadüf bir siteye rastladık.Online e-kart yapıp gönderiyorsunuz.Öyle neşeli şeyler yapılıyor ki çok hoşumuza gitti ,gerçi dili Rusça ama dil bilmeye gerek yok kurcalarken öğreniyorsunuz zaten.Bayram dolayısıyla bende bu adresi sizlerle paylaşmak istedim.Kartın yapımı tamamlandıktan sonra önce izliyorsunuz,bazı figürler
animasyonlu,ve bir de müzik çalıyor,sanırım müzik standart biz herhangi bir yerden müzik seçmedik.İşte bu da sizler için hazırladığımız e-kart .Yaparken oğlumla çok eğlendik umarım kartımızı alanlarda beğenirler.
Belki siz de yakınlarınıza kendi yaptığınız e-kartları yollamak istersiniz.
Herkese mutlu,neşeli bayramlar diliyorum.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Bölümü olduğunu ilk defa duyuyorum. Çok şaşırdım doğrusu. Ben sizi botanik alanıyla ilgili düşünmüştüm.

sevgiler

Bitki Cadısı dedi ki...

Çilekli pasta çoğu kimse bu bölümü bilmiyor gerçekten.:((

Cocukla Cocuk dedi ki...

İyi bayramlar, biz kendimiz kart yapmayı denedik. E-kartlarda çok hoş oluyor gerçekten.

MAVİANNE dedi ki...

çok güzel olmuş hazırladığınız kart
sizin de bayramınız kutlu olsun

Bitki Cadısı dedi ki...

teşekkür ederiz hepinize iyi bayramlar dilerim.

Karen Hanim dedi ki...

E kartlar gerçekten güzel. En sevdiğim web site
http://www.jacquielawson.com/

Ayrıca kart yapmayı çok seviyorum. Postayla bir şey almak bugünlerde özel oluyor.

Bitki Cadısı dedi ki...

Haklısınız karen hanım,postadan bir şeyler gelmesi sahiden çok güzel bir şey,benim de çok hoşuma gider.Bahsettiğiniz site,yi bilmiyordum kaydettim,teşekkür ederim.

Adsız dedi ki...

selam ben senay, gercekten super bir blog, eger facebook veya twitter varsa eklemek isterim...